Particulier & Magazijn

Gertenbach Elektro staat ook particulieren bij. Doe-het-zelvers kunnen in ons magazijn terecht voor alle elektrotechnische materialen van professionele merken als: Philips, Van Lien enz.

Particulier

Heeft u een nieuwe groepenkast nodig of een kookplaat die aangesloten moet worden? Een complete installatie met nieuwe bedrading of extra stopcontacten? Dan bent u bij Gertenbach Elektro aan het juiste adres. Wij hebben goed opgeleide elektriciens die deze werk voor u uit handen nemen.

Wij denken graag met u mee om tot een resultaat te komen die naar uw wens is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons of vraag direct een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

Magazijn

U bent bij Gertenbach Elektro aan het juiste adres voor het inkopen van al uw elektrotechnische materialen voor als u bijvoorbeeld zelf wil gaan klussen.
Wij zijn verkooppunt van professionele merken als: Philips, Van Lien, Famostar, Busch-Jager, ABB, Attema en Panduit. Daarnaast verkopen wij veel andere elektrotechnisch verwante producten. U bent altijd welkom in ons magazijn aan de Laan der Verenigde Naties 291 of bel ons voor advies: 078-6512555 of mail ons.